Anmäl intresse till Exportprogrammet senast 16 september

Vill ni ta steget ut på den internationella marknaden? Exportprogram är designat för små och medelstora företag i Kalmar län som vill expandera globalt.

Exportprogrammet - nyckeln till framgångsrik export
  • Publicerad: 3 jul 2024 11:30

Få experthjälp med marknadsanalyser, tull- och handelsregler samt finansieringsmöjligheter. Lär er att hantera internationella utmaningar och nätverka med andra företag inom länet och i Blekinge och Kronoberg som står inför samma resa.

Med start i oktober 2024 välkomnar vi återigen små och medelstora företag (max 249 anställda) verksamma i Blekinge, Kronoberg och Kalmar län att delta i vårt gemensamma exportprogram. Programmet riktar sig till företag som funderar på att börja exportera, eller som står inför en internationell satsning. I programmet får ni lära er mer om de marknader som ni vill växa på, hur det fungerar med internationella tull- och handelsregler samt hur era affärer och satsningar kan finansieras. Genom Exportprogrammet får ni möjlighet att tillsammans möta och lösa utmaningar kopplat till att expandera internationellt samtidigt som ni får nätverka med både andra företag i liknande situationer och aktörer specialiserade på export och internationell handel.

Anmäl er nu och gör er redo för global framgång

Sidan uppdaterad: 3 juli 2024